Antwerpse Parkings

Tijdelijke route P St.Jacob

12. Neem Afrit 1 Merksem, rij tot aan de Noorderlaan (Metropolis) en dan linksaf de bruggen over, tot op de Italiëlei.

Daarna, tot 7 juli 2017 (12b) : Ga vanaf de Italielei rechtsaf de Paardenmarkt op. Volg tot op het eerste kruispunt, draai rechtsaf op het Hessenplein, daarn alinksaf od de Oude Leeuwenrui. Rijd tot o pde kaaien, aan het licht linksaf, het volgende verkeerslicht linksaf via de Minderbroedersrui en Kipdorp tot de Sint-Jacobsmarkt.

12c. Als u Antwerpen-Zuid neemt kan u op drie manieren naar de Leien rijden. Vervolgens gaat u linksaf in de Stoopstraat, volg de Meistraat langs de stadsschouwburg rechtdoor, rechtsaf in het Hopland, linksaf Kipdorpvest, ten einde aanhet verkeerslicht linksaf en u bent bij de parking.

12d. Bij de Kinepolis bioscopen gaat u rechtdoor langs het Havenhuis  rechtdoor tot aan de kaaien. VOlg de kaaien tot voorbij het MAS en ga dan linksaf de Minderbroedersrui op (2de verkeerslicht voorbij het MAS), sluit daar aan op route 12b.

Na 7 juli 2017 (12) : Op de Italiëlei rijdt u net voor de knip:

  • rechtsaf Van Boendalestraat
  • rechtsaf Korte Winkelstraat
  • linksaf Lange Sint-Annastraat
  • linksaf Sint Jacobsmarkt

13. Komt u vanop Linkeroever via de Konijnenpijp of Waaslandtunnel, rechtsaf op de Italiëlei en verder zoals hierboven.

14. Neem afrit 2 - Deurne, onder de snelweg door, rechtsaf op de Slachthuislaan (achterzijde van het Sportpaleis), volg de weg altijd rechtdoor tot u op de Noorderlaan komt. Daar volgt u verder zoals hierboven.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren